>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Triwa jako symbol elegance ze Stockholmu

Triwa jako symbol elegance ze Stockholmu
Značka Triwa, to je snoubení klasických tvarů, moderního stylu a skandinávské jednoduchosti
30.June.2018

Jak to všechno začalo?
Značku založili v roce 2007 čtyři kamarádi, Ludvig Scheja, Didrik Wachtmeister, Harold Wachtmeister a Tobias Ericsson. Cítili, že hodinářské řemeslo se až příliš zaseklo na tradici a postrádali v něm moderního ducha a styl.

Tak se pustili všichni čtyři do budování své vlastní značky, která je nejen ve Skandinávii ale i ve světě pojmem pro stylové hodinky, které si můžete skutečně dovolit. Jejich projekt začal pod pracovním názvem "Transforming the Industry of Watches" (později stal základem pro jméno značky TRIWA). 

TRIWA je mladá a nezávislá značka hodinek včetně doplňků, která se svým způsobem snaží měnit zažité sociální statusy. Každý může mít hodinky, které vypadají luxusně a kvalitně. Takové hodinky nejsou jen pro vyvolené. Všechny návrhy včetně vývoje produktů vznikají v jejich kreativním studiu ve Stockholmu, kde se stále řídí svým mottem, které měli od prvního dne; vyrábět pouze výrobky, které by sami nosili. 

Vzali to hezky od základu. Než aby vyráběli hodinky dostupné jen pro horních deset tisíc, šli po designu a dobře odvedené řemeslné práci. Výchozí pro ně bylo používání nejlepších materiálů pro výrobu a precizní práce po celý proces výroby každého kusu hodinek. 

Nový duch značky
Jejich ideou bylo přetransformovat tradiční průmysl hodinek moderním způsobem. Zamýšlejí se nad novými způsoby distribuce, obsahem, formou a ke komunikaci využívají kreativní marketing. Triwu tak objevíte u více než 1200 maloobchodníků na bezmála 25 trzích po celém světě. A portfolio hodinek se rozrlostlo i o produktovou řadu slunečních brýlí a náramků, které máme na 24TIME aktuálně jako novinku.

Hodinky značky TRIWA jsou inspirovány moderním švédským designem i klasickými tvary s precizním zpracováním a z kvalitních materiálů. Pro některé kolekce jsou charakteristické efektní skandinávské detaily, jiné jsou navrženy jako sportovní – potápěčské či letecké, ale vždy se v nich snoubí detaily a rovnováha mezi sportovním stylem a jemnou elegancí. Důraz je kladen i na barevné detaily a kombinaci klasických a moderních prvků. Pouzdro hodinek je vybaveno kvalitním japonským strojkem a za zmínku stojí také řemínky z pravé kůže zpracovávané ve švédských koželužnách Tärnsjö. Vyrábí tzv. "scandi-smart", styl, který nabízí lidem po celém světě prostřednictvím kvalitních doplňků. 

Triwa, to jsou hodinky tvořené ve jménu designu a lásky k řemeslu.