>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

KeepCup - legendární kelímky pro opakované použití

KeepCup - legendární kelímky pro opakované použití
V dnešní době se mnoho z nás snaží co nejvíce dbát na životní prostředí. Zjistili jsme totiž, že cesta udržitelnosti je chvályhodná a hlavně chrání naši planetu. A správnou cestou se vydala i australská společnost, která vyrábí ekologické kelímky s názvem KeepCup.
09.June.2021

Kdo stojí za vznikem KeepCup

Za vznikem těchto jedinečných kelímků stojí Abigail a Jamie Forsythovi. Těmto sourozencům jednoduše nebylo jedno, že se životní prostředí stále více znečišťuje, což viděli ve své vlastní kavárně Bluebag. Obrovské množství zbytečného odpadu, který kavárna produkovala, jim nebyl lhostejný a rozhodli se to změnit. Změnou k lepšímu dle jejich vize mělo být nahrazení jednorázových kelímků za takové, které se budou dát opakovaně používat.

První prototyp KeepCup se objevil na scéně roku 2007, ale sourozenci měli před sebou ještě dlouhou cestu. Obrovský obrat nastal o deset let později, kdy australská televize ABC odvysílala epizodu o znečišťování životního prostředí právě jednorázovými kelímky a projekt KeepCup se dočkal obrovské pozornosti a zájmu, který si zasloužil. Nyní tato australská značka vyrábí nespočet originálních kelímků, které se těší velké oblibě po celém světě.

Když se řekne KeepCup

Hlavním plusem KeepCup je jejich udržitelnost. Tyto ekologické kelímky nejsou vyrobeny z toxických materiálů, jsou 100% recyklovatelné a dají se opakovaně používat po řadu let. Jsou tedy nejen prospěšné, ale vzhledově i velmi atraktivní, což oceňují lidé všech věkových kategorií.

  • KeepCup se prodávají v mnoha barevných provedeních a velikostech
  • Jsou 100% recyklovatelné
  • Lze je použít na teplé i studené nápoje
  • Jsou z lehkého materiálu, hodí se jak pro použití v mikrovlnné troubě a můžete je bez problémů umýt v myčce na nádobí
  • Nabízejí se jak v plastovém provedení, tak ve variantách ze skla
  • Při správném zaklapnutí KeepCup neprotéká, takže nezpůsobí nepříjemnost například v kabelce nebo školním batohu
  • Dokáží nápoj udržet o 30 minut déle

Pokud jste ještě s kelímky KeepCup neměli tu čest, věříme, že si vás okamžitě získají. Jejich kvalita, líbivý design a pomoc pro naši planetu je něco, co z nich dělá produkt, který stojí minimálně za vyzkoušení.