>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Recenze: hodinky PICTO

Recenze: hodinky PICTO
Jen máloco ozdobí ruku tak, jako vkusné a nápadité hodinky. Proto jsme pro vás opět připravili recenzi, tentokrát o hodinkách, které mají za sebou dlouholetou historii, a přesto jsou stále na špici dnešní moderní doby. Jedná se o hodinky, které jsou opravdovou legendou
21.October.2021

Zaujmou na první pohled 

Musíme uznat, že s hodinkami Picto se dánští designéři Steen Georg Christensen a Erling Andersen opravdu vyznamenali. Už pouhý pohled na ně vás nadchne a vy okamžitě zatoužíte si je co nejdříve vyzkoušet. Design je na první pohled minimalistický, ale současně velmi nápaditý. Řemínek v bílé barvě hodinkám dodává jemnost a ciferník dává jasně najevo, že má i při své jednoduchosti co nabídnout.

Značka vznikla v roce 1984, ale my musíme potvrdit, že ani mnoho let jí neubralo na zajímavosti. Dnešní nabídka hodinek je obrovská, ale málokteré hodinky vynikají tak, jako Picto. Takže za nás vzhled je jednoznačně top a pokud si potrpíte na zajímavé kousky, tyto hodinky se vám budou určitě líbit.

Originální znázornění času

Zdá se vám ciferník příliš jednoduchý? Naopak, zobrazení času hodinek Picto vás bude opravdu bavit. Minuty zde určuje dlouhá ručička a hodiny tečka na rotujícím číselníku. Je to velmi zajímavě pojatý způsob zobrazení a je pravda, že jsme na něm mohli doslova oči nechat. Možná je to tím, že je celé toto řešení něčím jiným a originálním a opravdu poutá pozornost.

O přesný čas se stará japonský strojek Miyota a materiál pouzdra je z nerezové oceli. Samotné hodinky Picto se vyrábějí v mnoha barvách pouzder a pásků, naše hodnocené mají pryžový řemínek v barvě bílé, takže skvěle ozdobí pánskou i dámskou ruku. Ostatně jsou samozřejmě s označením unisex. U hodinek Picto je udávána vodotěsnost do 50 metrů, což je opět příjemným bonusem, který mnoho z nás ocení.

Závěr - nápaditost a styl, který oceníte

Samotné hodinky většina z nás bere jako doplněk, který spolehlivě ohlídá čas. Hodinky Picto toto splňují, a navíc měří čas nápaditě. Jejich minimalistický vzhled je pastvou pro oči, takže za nás můžeme každopádně doporučit. Pokud si hodinky pořídíte, získáte styl, který má za sebou dlouhou historii a mnoho spokojených zákazníků. Stanete se jedním z nich?